Autóalkatrész online vásárlása lényegesen olcsóbban!

06-20/669-7730

info@alkatresz.bolt.hu

Üdvözöljük webáruházunkban, kedves Autóvezető!

 

Vállalatunk már több évtizede szállítmányozással foglalkozik. A hosszú idő alatt rengeteg autóalkatrészt vásároltunk Teher és Személyautóinkhoz. Sajnos azt tapasztaltuk, hogy a különböző forgalmazók, beszállítók csak egy bizonyos vásárlási összeg után hajlandóak komoly kedvezményt adni bárki számára. Aki vásárolt már néhány alkatrészt, az tudja, hogy hatalmas árkülönbségek vannak egyes eladóhelyek között. Akár 20-30% eltérés is lehet az árban, ami azért nem mindegy a pénztárcánknak. Mi ezen szeretnénk változtatni.

 

Azért hoztuk létre webáruházunkat, hogy a lehető legtöbb ember részére biztosítsunk alkatrészeket autóikhoz a Lehető Legkedvezőbb Áron.

 

A megrendelt alkatrészeket az ország bármely pontjára gyorsan el tudjuk juttatni, és minden autóalkatrész Miskolc határában lévő, autóval könnyen megközelíthető telephelyünkön személyesen is átvehető.

 

Személy és Teherautó alatrészek egyaránt megtalálhatók a kínálatunkban. Amennyiben szüksége van bármilyen alkatrészre akár személy, akár teherautójához, nem kell mást tennie, mint kitölteni az ÁRAJÁNLAT KÉRÉS menüpont alatt található adatlapot, és mi a lehető legrövidebb idön belül megküldjük önnek a szükséges alkatrészek árát. Ha megfelelő az ár, Önnek nincs más dolga, mint megrendelni tőlünk a terméket, és várni a futárt.

 

A legtöbb autótípushoz forgalmazunk alkatrészeket, és ezek akár 30-50% kedvezménnyel is elérhetőek.

 

Lehetőséget biztosítunk személyes átvételre is Miskolci telephelyünkön, e-mailben, vagy telefonon előre egyeztetett időpont szerint.

 

Bármilyen alkatrészt keres, kattintson az ÁRAJÁNLAT KÉRÉS menüpontra! Legtöbbször meglepően alacsony, akár 30 - 50 % - kal az elképzelések alatti árajánlatot tudunk adni.