Autóalkatrész online vásárlása lényegesen olcsóbban!

06-20/669-7730

info@alkatresz.bolt.hu

Gyári vagy utángyártott?

2014.06.25. 08:28:13

Az esetek többségében igaz, hogy a gyári alkatrész jobb minőségű, de nem mindig. Sőt, akár az is előforul, hogy az utángyártott a jobb. Ezt  egy egyszerű autótulajdonos nyilván nem fogja tudni megítélni, de azért van néhány információ, amiből következtetni lehet.

 

Ha például olyan, gyakori alkatrészről van szó, amit az autógyártók általában külső beszállítókkal készíttetnek (kipufogórendszer, fékbetét, lengéscsillapító, szűrő, különböző tömítések és még sorolhatnánk), akkor attól, hogy rajta van a autógyár logója, nem biztos, hogy jobb lesz a minősége, hiszen közvetlenül nem a gyár állította elő.

 

Különösen igaz ez akkor, ha pont a gyári beszállítónak ugyan azt a termékét vesszük meg utángyártottként, amit az autógyárnak is szállít. Ilyenkor valószínűleg tényleg csak a logóban van a különbség. Vannak akik azt mondják, hogy ilyenkor is jobb a gyári, mert a gyár jobban ellenőrzi, komolyabb követelményeknek kell megfelelnie stb..., mások szerint viszont ha utángyártottként van forgalmazva ugyan az az autóalkatrész, akkor kell szigorúbb előírásoknak megfelelnie.

 

Bármilyen alkatrészt keres, kattintson az ÁRAJÁNLAT KÉRÉS menüpontra! Legtöbbször meglepően alacsony, akár 30 - 50 % - kal az elképzelések alatti árajánlatot tudunk adni.